Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Dział Informacji
(1)
Autor
Judycki, Albert (1978- )
(1)
Malarski, Jacek (1982- )
(1)
Zarzycki, Rafał
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Cukiernicy
(1)
Temat
Ciasta
(1)
Słodycze
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Słownik terminologiczny
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Kulinaria
„Nowe Ciastkarstwo” to pierwszy polski podręcznik ciastkarstwa z 75 przepisami z kultowej warszawskiej cukierni Lukullus.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 MAGAZYN (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej